Улица Примеровская закрыта. Коммунальщики проводят ремонтные работы на магистральной теплосети

01.09.2016 15:41   -
Автор:
Початок опалювального сезону не за горами. Підготовка до нього проводиться у різних куточках Харкова. Зараз у роботі сотні об'єктів. Один з наймасштабніших знаходиться на вулиці Приміревській. Тут комунальники замінюють магістральну тепломережу, що відпрацювала понад півсторіччя))
 
Олексій Лука головний інженер Московської філії КП "ХТМ"
 
Её ресурс  практически сошёл на нет. Поэтому данный участок часто являлся аварийным. Здесь очень много было порывов серьёзных с выбросом грунта.Поэтому городом было принято решение о проведении ремонтно-восстановительных работ в рамках подготовки к отопительному сезону.
 
Всього на цьому об'єкті комунальники планують замінити ділянку протяжністю у 360 метрів. Замість старих труб робочі змонтують більш сучасні та надійні))
 
Олексій Лука головний інженер Московської філії КП "ХТМ"
 
Эти трубы изначально обеспечивают надёжность работы тем, что они уже покрыты оболочкой, изоляцией, что, в свою очередь, обеспечивает надёжное антикоррозийное покрытие, обеспечивает минимальные потери тепла, ну и надёжность самой работы.
 
На час проведення робіт рух транспорту по вулиці Примерівській перекритий. Завершити ремонт тепломережі комунальники планують до 1 жовтня. І тоді відразу відкриють цю вулицю для автомобілістів.