Українським жінкам хочуть заборонити робити аборти

20.03.2012 19:13   -
Автор:

Аліна Колеснікова чотири дні тому народила первістка- Ромчика. Каже, це для неї найбільша радість у житті.

Аліна Колеснікова породілля
Я не могу даже описать как это,это надо пройти через это, это такое чувство,оно неописуемое.

На третю дитину чекає і Олена Шабаєва.

Олена Шабаєва вагітна
Трудно конечно, но это чувство радости.

Та таких щасливих матусь в Україні- не так то й багато, коли є де жити та чим нагодувати дитину. У кого цього немає та так вже трапилося вдаються до абортів. У церкві ж на цей рахунок- категоричні. Це вбивство ще ненародженої дитини.

Протоієрей Олег Боровльов керівник місіонерського відділу Харківської єпархії
Есть некоторые исключения, когда оговаривается, когда беременность проходит с угрозой для жизни матери

Не з такою ж метою та заборонити українським жінкам робити аборти пропонують і Народні депутати від БЮТу. Такий законопроект вже зареєстрували у Верховній Раді. Впевнені, цим рішенням вдасться вирішити демографічну кризу в країні.

Євгеній Благовіщенський заступник головного лікаря з медичної частини пологового будинку №1
Запрещение абортов- это не есть выход из проблемы демографической, а это скорее всего будет плохо отражаться на здоровье женщине, которая все-таки приняла решение прервать беременность по определенным причинам

Заборона абортів- це порушення права жінки, як громадянина України, додають правозахисники. Тим більше, що зараз у суспільстві дуже низька культура інтимних стосунків. А такі рішення можуть призвести до трагічних випадків.

Світлана Горбунова-Рубан заступник Харківського міського голови з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення
Начнутся подпольные аборты, женщины начнут умирать от заражений крови и различных других инфекций. Дело в том,что нужно понять мотивацию почему женщина идет на аборт,я думаю любая женщина узнав,что она беременная расчитывает на мужчину. …СКЛ Мужчины не всегда ответственно относятся к женщине, особенно в малообеспеченых семьях, социально-ослабленых, там где есть уже дети, двое,трое детей, и мужчина не заботится о том, что произойдет с женщиной.

У Харкові минулоріч було зареєстровано більше чотирьох тисяч абортів. З них сорок чотири зробили дівчата віком від п"ятнадцяти до вісімнадцяти років. Безумовно, це проблема, однак її треба вирішувати по всій Україні  шляхом пропаганди контрацепції, впевнені у МОЗ. І при цьому констатують, кількість абортів за останні роки у державі скоротилась, втричі. А для того, аби покращити демографічне питання, жінкам за народження дитини вже підняли соціальні виплати. І лише такими методами, кажуть чиновники, можна стимулювати до збільшення населення.

Євгенія Кутнова,Євген Карпенко.Харьковские Известия