"Інфосіті" – інформаційно-аналітичний портал

Україна погодиться на перемовини з рф. Коли і за яких умов – NEWS REVIEW

Україна погодиться на перемовини з рф. Коли і за яких умов - NEWS REVIEW

Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган заявив, що «Захід, особливо Америка, нападає на Росію». Та що саме він мав на увазі – невідомо, – пише видання TRT. Також Ердоган збирається поговорити з міністром закордонних справ рф Сергієм Лавровим на саміті G20. Зокрема «про те, які кроки вони будуть робити того, щоб діалог трансформувати в мир», – пояснив Ердоган.

Україна погодиться сісти за стіл перемовин із рф тільки, коли окупанти виконають всі вимоги, що висунув Зеленський. Про це написав у Телеграм голова парламентської фракції «Слуга народу» Давід Арахамія. «Це відновлення територіальної цілісності, відшкодування всіх завданих збитків, покарання усіх воєнних злочинців, дієві гарантії, що це не повториться», – нагадав він.

Екс-командувач Сухопутних сил США у Європі Бен Годжес вважає, що до січня Україна звільнить Маріуполь і Мелітополь. Потім – піде на Крим. «Незабаром із Херсона будуть стріляти HIMARS. Підступи до Криму в межах досяжності. Це послабить російську оборону», – написав він у Твіттер. Звільнення Криму Годжес називає вирішальною фазою кампанії.