Учителей решили тоже подучить

30.12.2013 14:29   -
Автор:

Новітні освітянські проекти, як то кажуть, з перших вуст. Фахівці Малої академії наук у Харкові з семінаром, навчають педагогів як організувати позашкільну освіту, залучити учнів до наукової діяльності, адже саме харківських юних науковців, вважають одними з переспективних.

Наталія Легка методист відділу навчально-виховної роботи НЦ "МАНУ"

Зараз ми підводимо підсумки 2013 року за результатами 3-го етапу канкурсу-захисту харківська команда на лідируючих позиціях, т.б. найбільше переможців в різних секціях, а секцій в цьому році 64.

Семінар-практикум поки привілея тільки педагогів Фрунзенського району, адже проходить він в рамках меморандуму про співробітництво навчальних закладів з Малою академією наук, що був підписаний за ініціативи та підтримки народного депутата України Ірини Горіної. Курс навчання вихователів дитячих садків за програмами МАН вже відбувся, тепер черга вчителів.

Вікторія Павловська-Кравчук директор НВК

Ирина Анатольевна предложила нам, что она возглавит вот эту работу по исследователькой деятельности детей. Теперь именно в нашем районе постепенно развиваем начиная с детского сада потом уже в школе.

Владислав Карнацевич вчитель історії

Учителей тоже надо учить, направлять, сообщать сайты, показывать как это делается. Я надеюсь, что данный семинар поможет нашим учителям сориентироваться в работе, помочь своим детям.

Оксана Анісімова заступник директор школи № 73

Мы сейчас можем задать вопросы непосредственно работникам МАН и у них поинтересоваться каким путём нам двигаться дальше, что сейчас актуально, какие темы, для нас сейчас это очень важно.

Народний депутат Ірина Горіна впевнена, що така практика співпраці викладачів і науковців заслуговує того, щоб її впровадити у всіх харківських школах.  

Вікторія Качанова помічник народного депутата України Ірини Горіної

Народный депутат Украины Ирина Горина считает, что проведение семинаров такого уровня поможет учителям организовать более современный учебный процесс и уверена в успешности сотрудничества учителей с Малой академией наук..