Ученики школы №18 прошли двухмесячные тренинги по английскому языку

18.12.2018 14:18   -
Автор:
Два місяці цікавої та головне корисної мовної практики. Таку отримали 10 учнів старших класів спеціалізованої школи №18, що у Холодногірському районі. Діти поглиблювали свої знання англійської мови у різних формах навчання таких як інтерактив, мозковий штурм та різні діалогові ситуації.
 
Ірина Стеценко директор спеціалізованої школи №18
 
И это действительно здорово, потому что тренинги, которые проводились профессионалом, тренинги, которые были и от начала и до конца только на английском языке дали возможность расширить знания наших детей по английскому языку. Интересно то, что это было в неформальной обстановке, не статически, сидя за партами, а это было в движении. Это было интересно и увлекательно! 
 
Всебічну підтримку у цьому проекті, що має назву "English for Leaders", учням 18 школи надав благодійний фонд Олександра Ткаченка "Успіх у єдності". Метою проекту є, у першу чергу, практика розмовної мови. Реалізація тренингів з англійської буде продовжена протягом всього навчального року і у інших установах освіти, додає депутат Харківської облради Олександр Ткаченко.
 
Співпраця з установами освіти Холодногірського району благодійний фонд "Успіх у єдності" почав у минулому році, підтримавши ініціативу участі батьківських об'єднань дитячих садків і шкіл у обласному конкурсі міні-проектів "Разом у майбутнє". Крім сприяння у розвитку матеріально-технічної бази навчальних закладів, ще одним напрямком діяльності фонду є реалізація освітніх проектів. І першим таким проектом став "English for Leaders".
 
Олександр Ткаченко депутат Харківської обласної ради, засновник благодійного фонду "Успіх у єдності"
 
Конечно же, знание английского – это и широкие карьерные возможности, и другой уровень ведения бизнеса, и возможность получения образования в самых престижных университетах мира, где обучение полностью или частично ведется на английском. Не стоит забывать и об отдыхе и путешествиях, ведь в более, чем 60 странах мира, английский является официальным. Здесь можно перечислять и перечислять. Я бы рассматривал знание английского языка, да и любого другого, как средство самоуважения. Ведь не зря говорят: "Сколько я знаю языков – столько раз я человек"!