Участников проекта Kharkiv Fashion 2019 наградили дипломами горсовета

28.11.2019 15:51   -
Автор:
Kharkiv Fashion – проект створений у Харков за ініціативи міського голови Геннадія Кернеса. Проект спрямований не тільки на популяризацію модних трендів, а і на розвиток місцевої промисловості. Сьогодні його учасники – моделі, волонтери, дизайнери та партнери заходу – отримали почесні дипломи міської ради.  Всіх їх об'єднав спільний проект, що за роки існування стає найпопулярнішим. Цьогоріч близько п'яти тисяч гостей відвідали захід, що, як завжди проходив під патронатом мера міста. 
 
Вероніка Весна дизайнер, учасниця проекту 
 
Хочется выразить благодарность организаторам, потому что с каждым разом все лучше и лучше и принимать участие все легче и легче. Kharkiv Fashion не только о моде, но и о поддержке инклюзивных агентств, потому что мы даем возможность не только профессиональным моделям, а также были в этом году показы где были и мамочки с детьми, были женщины в возрасте, которые не совсем имеют какую-то внешность. Это проект для всех. Всех, кто хочет творить любить и воодушевлять.
 
Справжній фурор на цьогорічному показі мод викликала участь першого інклюзивного модельного агентства України. Його, тепер вже випускниці, представили свої вміння перед широким загалом, аби показати чого вони навчились у професії. Для багатьох з них показ став дебютом, але за словами самих моделей, став ще й і першим кроком до здійснення мрії.  
 
Наталія Мандрик модель, учасниця проекту 
 
Этим проектом  мы хотели показать, что даже если ты на коляске или на костылях передвигаешься, это не значит, то что ты не можешь воплотить свою мечту и стать моделью. Весь мир в принципе открыт и ты можешь добиться всего чего хочешь, но только нужно приложить к этому усилия, не сидеть на месте и что-то делать.
 
Наступний Kharkiv Fashion відбудеться вже у березні 2020 року. Організатори запевняють, у планах збільшити кількість тренінгів та навчальних семінарів. аби продовжувати розвиток  не тільки фешн-індустрії міста, а й легкої промисловості.