У житлових будинках Харкова продовжують усувати наслідки ворожих обстрілів

07.10.2022 13:45   -

Понівечені будинки, інфраструктура та комунікації – результат майже восьми місячного терору росіян. Найбільше пошкоджень за час повномасштабного вторгнення рашистів у Харкові зазнав саме житловий фонд, і особливо вікна, що зносяться вибуховою хвилею. Тому комунальники досі продовжують закривати контури, подібні роботи проводять всюди, адже у Харкові немає вже жодного місця, куди б не прилітали ворожі снаряди.

Особливу увагу бригади підприємств приділять районам, що зазнали найбільших руйнувань. 

У постраждалих від ворожих обстрілів будинках Салтівського району закривають контури. Спеціалісти КП «Харківське ремонтно-будівельне підприємство» щодня готують житловий фонд до опалювального сезону. Також у Новобаварському районі робітники КП «Харківспецбуд» продовжують закривати вибиті вибуховою хвилею вікна у квартирах мешканців та під’їздах, а також ремонтувати покрівлі, пошкоджені під час ворожих обстрілів.

Покрівлі також лагодять всюди, де були прильоти, зокрема, в Холодногірському районі продовжують виконувати аварійні роботи з ремонту дахів, крім того, комунальники встигають ще й проводити поточні ремонти, аби будинки харків’ян були комплексно підготовлені до зимових холодів.