У Жовтневому районі відновили роботу двох груп у дитсадку №15

07.09.2012 17:41   -
Автор:

Шістнадцять років приміщення двох груп дитячого садочку номер п"ятнадцять було у занепаді. Останніх орендарів – виселили і вирішили відродити тут групи дитсадку. Аби як слід підготувати ці приміщення для перебування малечі довелося провести маштабні роботи. Від старого тут залишилися лише стіни, все інше – нове.

Тетяна Власова завідувач дитсадочка №15

-Не было никакого ремонта вообще, ни канализации, ни холодной, ни горячей воды, полностью были восстановлены коммуникации, был сделан их капитальных ремонт, соотвественно подвал в том числе, и крыша тоже , мы вынуждены были заниматься и крышей, и соответственно всем внутренним ремонтом.

Після у відремонтовані групи завезли меблі, іграшки, посуд. З усіма цими питаннями – і стосовно ремонту, і стосовно інвентарю допомагав народний депутат України Олександр Фельдман. Сьогодні у батьків, вихователів і дітей – свято. Адже на відкриття чекали усі мешканці мікрорайону Новоселівка. На місця у дошкільному навчальному закладі є попит.

Тетяна Цибульник голова адміністрації Жовтневого району

-Это социально значимые объекты, очень важные, вы же понимаете сколько мамочек и папочек, дедушек, бабушек может пойти на работу и увеличить достаток в семье, это тоже очень важно .

Наталія молода матуся

-Мы не могли попасть, потому что не было свободных мест, деток много, садиков хороших мало, конечно была необходимость, куда ж деткам пойти, развиваться-то надо.

Тепер виховувати у закладі будуть додатково ще півсотні малюків. Також у Жовтневому районі вже майже закінчили відновлення дитсадку номер двісті п"ятдесят дев"ять. Його відкриття заплановано на кінець вересня.

Анастасія Полякова, Євгеній Дроботов, Харьковские Известия