У Жовтневому районі нагородили кращих двірників

26.12.2012 19:05   -
Автор:

З мітлою "на ти" двірник Ігор Жаріков всього лише три роки. Він стежить за чистотою біля восьми будинків, що у Жовтневому районі. Своєї професіі він не соромиться, навпаки, вважає її дуже відповідальною. Каже – роботи вистачає завжди.

Ігор Жаріков двірник

-Зимой снег, осенью листья, летом трава и так оно в каждый период по своему. Отдыхать дворинику некогда – всегда работа есть.

І в сніг, і в дощ, і в пекучу спеку. Вулиці кличуть, каже двірник Віра Рапота. Вона теж працює в Жовтневому. Напередодні новорічних свят жінці хочеться здійснення бажань, тих що стосуються її роботи.

Віра Рапота двірник

-Немножко понимания со стороны жильцов. Есть конечно люди и сочуствуют и понимают, ну есть категории людей, которые нас. Толи чтобы больше вникали в нашу работу что такое дворник, что это не последний человек на планете, мне вообще кажется, что нас нужно ставить первыми.

Розуміємо і цінуємо, а кращих нагороджуємо, каже голова Жовтневої райадміністрації. За підсумками року кращих двірників очікували грамоти та подарунки.

Тетяна Цибульник голова Жовтневої адміністрації

-Мы с вами в таком составе собираемся уже третий год, это стало нашей доброй традицией. Почему именно с вами? Работниками Жилкомсервиса и Благоустрою. Потому что вы самые большие труженники в нашем районе. Я хочу вам пожелать чтобы в ваших домах было тепло и уют. Хочу пожелать основного, чего не купишь не за какие деньги – это здоровье. А когда есть здоровье то и радость, и удача, и всё самое лучшее найдёт к вам дорожку.

Прийшов до двірників і гарний настрій – його підняв концерт творчих колективів району.

Ігор Бескровний, Віктор Ноздрачов Харьковские Известия