У воспитанников детского дома “Семья” удачно и весело проходят каникулы

08.06.2012 18:29   -
Автор:

Вихованці дитячого будинку "Родина" всією родиною відправились на свято. І хоча до уваги дорослих, кажуть, звикли. Сьогоднішній похід до розважального центру сприйняли на "ура". Очікували веселощів та сюрпризів – їх і отримали.

Юрій Руденко  , вихованець дитячого будинку "Родина":

-Безусловно наши ожидания оправдались, потому что это такое место, где дети смеются и улыбаются, здесь грустить нельзя. И когда мы узнали мы все обрадовались, что в это место едем, а не в какое-то другое.

Даніїл Байков, вихованець дитячого будинку "Родина":

-Тут хорошо, вобще супер тут, мне очень нравится. Нам эти праздники по душе и каникулы, очень хорошо у нас в этом году получились.

Разом з вихованцями дитячого будинку Ірина Горіна. Народний депутат зазначає, – піклування про дітей полягає не лише у тому, аби влаштовувати їм свята, про їх добробут необхідно дбати постійно.

Ірина Горіна ,Народний депутат України:

-Я особое внимание уделяю деткам в своём районе, особенно детям, которые растут без родителей. Я считаю, что у деток, у которых нет родителей, нужно внимание и заботы по-больше. Я буду максимум приходить, дарить, помогать. Поэтому сегодня обычный день, сегодня пятница, но я решила им подарить этот праздник. 

Власники дитячого розважального комплексу запевняють – такі відвідувачі тут часті гості.  

Наталія Багрій ,керівник дитячого розважального комплексу:

-Очень приятно отметить, что Ирина Анатольевна является частым участником мероприятий, направленных на развитие и поддержку юных талантов, а также тех, которые имеют благотвортельную миссию, когда к нам привозят деток из интернатов и детских домов.

Чотириповерховий лабіринт, ковзанка, автодром та ігри на атракціонах. А ще конкурси та змагання на самого спрИтного та кмітливого. А в нагороду кожному вже як традиція подарунки від Народного депутата Ірини Горіної, і насамкінець – сімейна світлина на згадку.

Анжела Сушко, Ігор Луханін, Харьковские Известия.