У Слобідському районі встановили дитячий майданчик

12.10.2020 13:58   -
Автор:

У дітей Слобідського району свято. Нерехресті вулиць Федоренка та Уграїцького з’явився новий дитячий майданчик. Відкриття починається веселою зарядкою, в якій бере участь художній колектив естрадного танцю.

Зони відпочинку у місті щороку оновлюються за ініціативи Харківського міського голови Геннадія Кернеса. До встановлення майданчику підійшли комплексно: територію вичистили від сміття та порослі, завезли пісок та висадили дерева. Також проведені роботи з благоустрою: встановили лавки та урни. Нове місце відпочинку тішить не лише дітей, а й їхніх батьків. 

Оксана Бутівченко

Ми цей майданчик чекали досить довго, ми живем тут вже більше 5 років, але це були масові хащі, які було важко проходити, не було освітлення. Але зараз ми маємо дуже гарний майданчик, де наші дітки граються, де ми можемо спокійно вечорами гуляти з сім'єю, є гарне освітлення. Все супер.

Ольга Савицька

В мене двоє дітей і ми, звичайно, дуже раді цьому майданчику, тому що зазвичай ходили гуляти на Нові будинки. Тепер нам набагато ближче приходити на прогулянку і діти кожного вечора тут із задоволенням граються.

Але найбільшу радість майданчик приніс дітям, які одразу ж побігли до атракціонів.

 Вероніка

Ми тут граємося ,гуляємо, бігаємо, стрибаємо. Цей дитячий майданчик дуже красивий.

Діма

Мне нравится мой Харьков, он всегда добрый. И спасибо Геннадию Кернесу за то, что он сделал нам хорошие дороги и детские площадки. И большое спасибо от улицы Ньютона, они очень рады, что нам сделали тоже хорошую дорогу и детские площадки.  

Марічка та Софія

Мне очень нравится эта площадка, больше всего нравится турник. И мы хотим сказать спасибо всем, кто строил эту площадку, хотим сказать спасибо Геннадию Кернесу за то, что он придумал, за то, что он обратил на нас внимание.

У майбутньому на майданчику планують встановити ще більше атракціонів, аби діти могли відпочивати весело та з комфортом.