У школі Немишлянського району відзначили День захисту дітей (відео)

01.06.2023 20:13   -

В Немишлянському районі в школі 73 відзначили День захисту дітей. На подвір’ї школярі малювали крейдою. Фотографувалися, сміялися та раділи першому дню літа. Війна не повинна забирати у дітей свято. Задля безпеки розважальну програму провели в укритті школи. Дітей зі святом привітав мер міста Ігор Терехов.

ІГОР ТЕРЕХОВ ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА
Я дуже радий, що ми разом святкуємо це свято і дійсно під час жорстокої війни це свято придбало зовсім іншу вагу. Вагу того, що ти дуже щасливий, коли твої діти поряд з тобою. Ти дуже щасливий, коли твої діти радіють, бігають, малюють, танцюють, посміхаються і це дуже здорово. Тому хочу побажати нашим рідним дітям, усім нам якнайшвидшої перемоги, хочу побажати миру і щоб ми наступне свято зустрічали разом тільки не так у бомбосховищах і укриттях, а на поверхні радісно святкувати в нашому рідному українському місті Харкові. Зі святом вас!

Разом з аніматорами дітки танцювали, грали в ігри та відгадували цікаві загадки. Також виступили танцювальні колективи. Усміхнена малеча із захватом насолоджувалася святом. Потім їм вручили подарунки та пригостили морозивом.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ПОЛІНА
Мені найбільше всього сподобалося, коли ми танцювали, відгадували загадки.

ЮЛІЯ
Я хотіла би дуже подякувати меру нашого міста Ігорю Терехову, адміністрації Немишлянського району за організоване свято. Дітям дуже сподобалося. Зараз це дуже важливо, тому що діти це наше майбутнє. Ці емоції, які діти сьогодні отримали їх не можна ніяк передати словами. У нас дійсно створені усі умови для щасливого дитинства, дуже багато в нашому місті дитячих майданчиків, парк розваг, зоопарк. Нам все дуже подобається. І велике спасибі за це свято саме сьогодні це дуже актуально в наш час.

ОСТАННІ НОВИНИ