У школі-інтернаті №14 пройшла благодійна акція

12.10.2012 23:03   -
Автор:

Краса по-харківськи прийшла до дітей. Шість вродливих переможниць у конкурсах приїхали в чотирнадцяту школу-інтернат для дітей із соціально-незащещенних сімей. Ольга Аксьонова одна з найтитулованіших з симпатичною компанії. Вона всього за десять місяців досягла титулу "Міс Слобожанщина". Надалі дівчина планує стати міс Україна. Секретами перемоги поділилася і з красунями інтернату. Каже, головне впевненість у собі.

Ольга Аксьонова "Королева Слобожанщини-2012"

-Иногда смотришь на ребёнка, а у него есть в глазах искорка. А таких детей замечаеш сразу же. Но иногда вот ребёнок обычный, простой и в нём ничего такого нету, но вот у него душа красивая и вот он со временем тогда добивается многого.

А ось вихованка інтернату Юлія Костюк у свої чотирнадцять справжня зірка в навчальному закладі. Вона переможниця всіх конкурсів, в тому числі і краси. Яка вона має бути, краса, – дівчинка знає точно.

Юлія Костюк вихованка інтернату

-Природная, природная красота самая настоящая. Ну мне кажется каждая девушка хочет стать моделью, но мне ещё нужно для этого подрости на пару сантиметров.

Під час візиту діти дізналися секрети перемоги від харківських красунь і пограли з волонтерами.

На згадку про себе красуні подарували дітям м'які іграшки. Головним призом для школи та її учнів став музичний центр з караоке від організаторів заходу.

Ігор Бескровний, Ярослав Кононенко Харьковские Известия