У Саржиному яру професійні спортсменки провели зарядку

13.07.2020 12:00   -
Автор:
Ранок починається не з кави, а з зарядки, принаймні так вирішила харків"янка Аліна Кузьменко тож і приєдналася до зарядки в Саржиному яру. 
 
Аліна Кузьменко учасниця зарядки
 
Мы узнали о ней где-то 3-4 дня назад и приехали сюда со всей семьей, я с детками приехала на спортивное утро так как сейчас его стало немножко меньше в связи с тем, что карантин у нас в стране, мы стараемся не пропускать таких мероприятий, как сегодня.
 
Взагалі до зарядки могли долучитися всі бажаючі, її провели професійні спортсменки – член національної збірної України з хокею Діана Ковтун та член національної збірної України з футзалу Христина Єременко. Ранкова розминка була безкоштовна, адже головне для таких заходів – популяризація спорту, кажуть тренери.
 
Діана Ковтун член національної збірної України з хокею
 
Во-первых, если человек работает, зарядка всегда позитивно влияет на физическое и, в целом, психическое состояние человека, можно взбодриться, проснуться и дальше идти к новым свершениям.
 
На зарядці спортсменки разом із містянами пробіглися, розім'ялися та зіграли у всілякі активності. Організатор заходу сподівається, що ця ранкова розминка прийдеться до вподоби харків'янам.    
 
Катерина Середенко організатор заходу "Зарядка зі спортсменами"
 
Возникла идея на самом деле спонтанно. Мы активно развиваем спорт в нашем Харькове среди молодежи и не только, поэтому мы хотим приурочить и проводить каждую неделю такие мероприятия с профессиональными спортсменами. Если этот проект у нас пройдет положительно, мы будем это делать на постоянной основе.
 
Харків'яни ж кажуть, що на подібні заходи, якщо вони будуть проводитися і надалі, ходитимуть, бо завжди цікавіше займатися із кимось, а не наодинці. Бо це й нові знайомства, спілкування та  заряд бадьорості на весь день. 
 
Михайло Яцина учасник зарядки  
 
Я так-то сам стараюсь заниматься зарядкой, но кроме выходных, разрешаю себе полениться, но здесь подметил несколько интересных упражнений для себя – это прыжки, когда подтягиваешь колени к груди и бег на месте, а потом в стульчик становиться. Я такое особо не встречал, но, думаю, что теперь внесу в свой набор упражнений для разминки.
 
Тож більшість вже чекає на повторення такої ранкової розминки на свіжому повітрі.