У поліклініці №7 з’явилися нові столи для сповивання

26.10.2012 22:20   -
Автор:

За консультацією та детальним медоглядом. До сьомої дитячої поліклініки приходять породіллі з усього Салтівського житлового масиву, а дітей з Фрунзенського району, яким опікується Ірина Горіна, майже половина. Лікарі-педіатри консультують молодих мам з різних питань.

Ірина Кушнір педіатр

-Осматриваем ребёнка, слушаем, перкутируем, маму консультируем, показываем массаж, как ухаживать за детьми до года.

Та віднедавна проводити медогляд немовлят педіатрам стало ще зручніше. У поліклініці з*явилися нові столи для сповивання. Раніше тут були старі, дерев*яні, ще радянського зразка.

Андрій Бугаєнко головний лікар Харківської міської поліклініки №7

-Они уже были все в возрасте больше 10-15 лет. Они были деревянные. Но они перекрашивались, они уже потеряли внешний вид. Они не были настолько функциональны.

Нові столи для сповивання – мобільні та компактні. Є в них і спеціальні полички для зберігання спецприладдя. Сучасні столики – будуть допомогою і мамам, і лікарям, впевнена народний депутат Ірина Горіна.   

Ірина Горіна народний депутат України

-Идти делать прививки – а зима, холодно, некуда положить. Поэтому вот они получили 15 новых пеленальных столика для таких же маленьких крох. Я думаю, что это удобство, которое очень своевременно необходимо для молодых родителей.

Буде і попит у столах для сповивання, впевнена нардеп Ірина Горіна. Бо на медогляд до сьомої поліклініки щомісяця приходять понад півтори тисячі мам зі своїми немовлятами.

Олена Завгородня Євгеній Дроботов Харьковские Известия