У Першій столиці простилися з екс-очільником Харкова радянських часів Степаном Соколовським

20.07.2012 23:11   -
Автор:

Рідні, друзі, колеги, керівники вузів, архітектори, будівельники, чиновники міста та області. На панахиді зібралися всі, хто знав Степана Соколовського як будівельника, керівника та талановитого градоначальника. Ззовні міцний, симпатичний та впевнений у собі, саме таким він залишиться на все життя в пам`яті кожного, хто з ним працював.

Олександр Сидоренко директор Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти

-Я відпрацював з ним весь строк, скільки можна було, чотири роки, ці уроки управлінської мудрості, ці уроки життєвої мудрості, від цієї простої людини, які ми отримали, вони на все життя.

Сергій Чечельницький головний архітектор Харкова

-Веселый добрый, красивый человек и всегда с ним очень приятно было работать.

Завдяки правлінню Степана Соколовського у місті було зроблено чимало. Перша столиця постійно розвивалася та розширювалася. Будувалися нові мікрорайони, а тисячі городян отримували нове житло. Була здана в експлуатацію друга черга Салітвської лінії підземки. Не залишилися поза увагою Соколовського і об`єкти соціальної та культурної сфери, щороку в Харкові зводилися десятки шкіл, дитсадків та медустанов. Завдяки йому добудували оперний театр. Він був нагороджений орденом дружби народів і став почесним громадянином міста. Поховали Степана Соколовського на другому міському цвинтарі.

Олександра Суфіянова, Євген Дроботов, Харьковские Известия