У Першій столиці оголошено кастинг на зйомку у фільмі “Тіні незабутих предків”

06.04.2012 18:04   -
Автор:

Творець першого вітчизняного молодіжного фільму українською мовою, Любомир Левицький береться за зйомки нового. Містичного триллеру "Тіні незабутих предків". Режисер обіцяє його нова стрічка буде не менш яскравою. З містикою, казкою та жахами. Буде в ньому місце і любові.  

Любомир Левицький режисер фільму:

Фільм забазований на древній гуцульській легенді, карпатській, про книгу тіней і загублену згарду. Згарда це такий міфічний оберіг

Події фільму розвиватимуться спочатку в Чернігівському університеті, а потім у Карпатських горах. Головні герої восьмеро студентів – чотири дівчини і четверо хлопців, які і шукатимуть цю згарду. Та поки, каже Любомир Левицький, шукають самих акторів.   

Любомир Левицький режисер фільму:

Ми хочемо відібрати на кожну роль по 3-4 кандидати і на офіційному сайті фільму поставити по декілька фотографій під кожну роль, щоб глядачі самі могли обрати і поставити лайк

Та останнє слово буде все-таки за режисером. Відбирати хлопців та дівчат він буде за фізичними даними та типом характеру, відповідний героям фільму.  Тож, якщо вам до двадвадцяти п"яти і ви талановита люди – рушайте на кастинг. Завтра у Харкові він триватиме з одиннадцятої ранку до дев"ятої вечора. Щоб більш розкрити себе, кінотворці радять підготувати кілька жартів або якусь розповідь. Втім, хто не зможе потрапити на відбір не варто завчасно розчаровуватись. На офіційному сайті фільму можна розмістити відеоролик зі своїм виступом.

Олена Мітясова, Віктор Ноздрачов, Харьковскіє Ізвєстія.