У парку Залізничників висадили 80 дерев

15.10.2020 13:29   -
Автор:
На алеї парку Залізничників робота кипить. Небайдужі мешканці Основ'янського району разом з комунальниками висаджують дерева. Кажуть, із задоволенням долучаються до таких акцій, аби зробити проживання у місті комфортнішим. Харків'яни прийшли з дітьми, щоб показати їм приклад дбайливого ставлення до рідного міста. 
 
Тетяна
 
Акция "посади дерево". Акция для того, чтобы посадить деревья, чтобы больше было свежего воздуха, чтобы красиво было здесь, на этом районе. 
 
Яна
 
Посадили липу, будет красота. Мы за зеленый город, спасибо большое тем, кто это придумал, мы благодарны. 
 
Ольга
 
Нужно чтобы было побольше, это все-таки кислород. Мы дышим этим, дышат наши детки.
 
Такі акції вже стали доброю традицією у районі, оскільки проходять восени кожного року. Цьогоріч до акції долучилися першокласники, які на кожне дерево повісили іменні таблички. Тож, діти зможуть спостерігати, кожен за своєю рослиною. 
 
Ганна Головчанська голова Адміністрації Основ'янського району
 
В этом году мы решили назвать эту аллею "Аллея добра". Мы сегодня высадили 80 деревьев: клены, рябины, красные дубы в нашем любимом парке Железнодорожников, который, к сожалению, по сей день остается бесхозным. Но мы с депутатским корпусом за ним ухаживаем и создаем условия для отдыха основчан. 
 
І такі акції, додає Ганна Головчанська, проходитимуть регулярно, аби зробити Харків зеленим та комфортним не лише у центрі, а й у спальних районах.