У парку Горького відроджують традиції проведення новорічних та різдвяних свят

22.12.2012 23:31   -
Автор:

Христина Настаченко організатор культурно-розважальної діяльності в парку Горького

-У нас торжественное открытие нашей большой елки, домика Деда Мороза. В два часа дня у на будет большое театрализованное шевствие с участием сказочных персонажей, кукол, многих харьковских коллективов. Потом это шевствие продолжится открытием домика Деда Мороза и первый подарок, который дарит Дед Мороз деткам, это в два тридцать, это будет кукольный спектакль.

Ще ціла купа цікавих заходів чекає на відвідувачів парку у новорічну ніч. Харків’яни в очікуванні…

Юлія Готвянська студентка

-Я хочу к Деду Морозу, на дискотеку, я прийду.

Олена Коваленко харків'янка

-Народные вот эти катания на санках, это очень интересно, игры в снежки,

Ольга Коробка студентка

-Я бы хотела увидеть салют, побольше людей и позитивных эмоций больше, ну и какие-то работающие аттракционы, ну чтоб было весело.

Майже вгадали. Програма на свята буде насичена.  

Христина Настаченко організатор культурно-розважальної діяльності в парку Горького

-В восемь часов вечера у нас идет шествие, которое посвящено Новому году, которое продолжается действием под нашим колесом, где Дед Мороз поздравляет харьковчан с новым годом. вот и переходит это все в дискотеку, которая включает в себя караоке-марафон, фаер-шоу. В 12 часов у нас будет праздничный феерверк и все это продолжается с музыкой, с дискотекой до последнего посетителя.

Щодо атракціонів, тридцять першого грудня та в новорічну ніч за будь-якої погоди працюватимуть колесо огляду, автодром та будинок жахів. На всіх інших каруселях можна буде покататися, якщо температура повітря буде не нижче позначки мінус п'ятнадцять.

Віталій Щербань співробітник парку

-Само собой будет Дед Мороз, будут и колядки, и щедривки, будет и катание на санках, все будет.

В часи шкільних канікул для малечі програма, обіцяють організатори, буде не менш різноманітна. Щодня з одинадцятої до сьомої години вечора Дід Мороз прийматиме в своїй оселі дітлахів. З двадцятої до двадцять другої години під ялинкою на більш дорослих чекають дискотеки.

Олександра Суфіянова кореспондент

-В період зимових канікул в парку Горького проходитиме розважальна програма не лише для дітлахів. Буде чим зайнятися у ці дні і людям похилого віку. На ретро-майданчику на них чекають традиційні пісні та танці у стилі минулих років.

За час зимових канікул кожен з районів Харкова двічі виступить в парку з розважальною програмою за участю творчих колективів. А сьомого січня влаштують різдвяну ходу з колядками та ляльковою виставою.