У парку Горького стартував Всеукраїнський юнацький турнір з тенісу

21.05.2013 19:12   -
Автор:

Вже одинадцятий рік поспіль в травні над тенісними кортами у лісопарку підіймають прапор. Так стартують змагання і цьогоріч. На них приїхало близько шістдесяти хлопчиків та дівчат з Харківщини та ще шести міст України. Поліна Чала минулоріч виграла турнір.Тепер знов спробує свої сили. Адже змагання рейтингове і це не лише досвід для учасників, а й можливість потрапити до збірної України.

Поліна Чала учасниця Всеукраїнського юнацького турніру з тенісу

-Уютная атмосфера, свои корты, свои стены,  сейчас сделали ремонт стало намного лучше. Сделали ремонт в главном здании, сделали, вот этой вот лужайки не было, которая за нами и вместо третьего корта был дутик, закрытый корт.

Благоустрій території навколо кортів ще триває. Її приводять до ладу згідно європейських норм. Такого ж високого рівня і футбольні поля в парку Горького.

Олександр Попов заступник Харківського міського голови з питань сім'ї, молоді та спорту

-Это будет спортивное ядро в парке Горького, где дети будут заниматься и теннисом, и футболом, и баскетболом и соответственно, когда все работы окончатся это будет действительно серьезная зона для занятий спортом для всех харьковчан.

Загалом в парку Горького чотирнадцять кортів з грунтовим та асфальтним покриттям. Для змагань дітям віддали п"ять. Турнір до дня захисту дітей триватиме майже тиждень і в неділю підбиватимуть підсумки. Переможці отримають дипломи, медалі та кубки.

Анастасія Полякова