У парку Горького побудують амфітеатр

27.10.2012 17:11   -
Автор:

У парку Горького побудують амфітеатр, повідомив Харківський міський голова Геннадій Кернес. Говорить, вже триває розробка цього проекту.

Геннадій Кернес Харківській міський голова

-Спектакли, кукольные спектакли, мультфильмы  будем показывать тогда, когда очереди есть в парке, родители могут своих детей посадить в удобное кресло и детки будут отдыхать.

Будуть згодом у парку ще сюрпризи. Тут встановлять скульптуру- символ парку Горького, що стане переможцем дитячого конкурсу. Наразі, сказав мер, Департамент культури розробляє умови цього конкурсу. Та меценати вже висловили бажання допомогти з встановленням дитячої роботи у парку. Парку, який кожного дня чекає на своїх гостей. А щосереди особливі дівчатка та хлопчики відвідують тут атракціони безкоштовно. Рішення про те, що діти-інваліди, сироти, діти з багатодітних сімей, а також вихованці дитячих будинків та інтернатів можуть, показавши посвідчення, безкоштовно користуватися атракціонами було ухвалено на позаминулій сесії міської ради. Відтоді парк вже відвідали майже чотириста пільговиків.

Артур Дзюба 11 років

-Було мені класно, не боявся я даже, що впаду.

Максим Дудко 16 років

-Оно как-то получается, что идет вверх и у меня такое ощущение, что мы сейчас вылетим вверх, а назад не приземлимся.

Іван Литвинов лауреат національної премії "Гордість країни"

-И у них нет такой возможности выездов, не так, как у детей с мамами, которые их куда-то вывозят. Для них сегодня очень хорошо, что они смогли выехать. И они так же чувствуют себя равными со всеми остальными.

Перепусткою для таких дітей є пільгова картка, яку їй має видати адміністратор парку за пред"явленням йому відповідного свідоцтва. Вхід на гойдалки для пільговиків вільний щосереди з одинадцятої ранку і до шостої вечора.