У одних- выходные, у других- рабочие будни

29.09.2012 19:44   -
Автор:

Геннадій Кернес  Харківський міський голова

-Я бы предложил вам, чтобы вы чётко поняли, что наша задача не просто дом восстановить, а обеспечить ему жизненноспособность и жизнедеятельность, ну и соответственно безопастность.

Наразі в будинку по вулиці Слинька, 2б закінчують відбудову стін. Будівельники вже повністю закрили контур і починатимуть відновлення віконних і балконних отворів. Після цього будуть виконані внутрішні роботи. Триває оновлення і у сквері по вулиці 23 Серпня. Сюди теж з контролем завітав міський голова Геннадій Кернес і вже разом з народним депутатом Валерієм Писаренко. Тут будівельники немов пазли вкладають нову тротуарну плитку. За 3-4 дні будуть здані в експлуатацію перша та друга черги скверу. Роботи на яких виконані майже на 100%. Таких перевтілень жителі Павлового поля не бачили останні років двадцять так точно, каже пенсіонерка Людмила Шунько. Зараз тут красиво як ніколи.

Людмила Шунько пенсіонерка

-Очень приятно. Очень хорошие скамеечки – можно отдохнуть, пройтись. Здесь очень красиво, спокойно. Для инвалидов, для таких стариков как я, слава Богу уже восемдесят с половиной лет. Очень хорошо.

А буде ще краще, каже мер Геннадій Кернес, коли весь сквер буде повністю відреконструйовано. Головне, щоб погода дозволила роботи виконати до холодів. Сподіваються, що погода не підведе і будівельники, які відновлюють паркову алею по проспекту Правди. З часом вона перетворилася на смітник. Та навіть вже зараз, те що зроблено око радує, говорить пенсіонерка Ганна Семенівна. Вона за 35 років, які прожила на Олексіївці, подібного не бачила.

Ганна Семенівна пенсіонерка, мешканка Олексіївки

-Короче ничего небыло. Сейчас уже с полгода как сюда Писаренко, Кернес приехали. Посмотрели, сделали качели, лавочки, всё-всё. А потом вот это заново сделали. Умнички, всё сделали.

А як саме зробили та на що ще варто звернути увагу, і сюди у суботній день приїхали проінспектувати міський голова та народний депутат України.

Геннадій Кернес  Харківський міський голова

-Сегодня мы видим здесь, что устанавливаются парковые светильники, сегодня мы видим, что устанавливаются новые детские площадки. Мы сохраняем то, что было и преумножаем новое. Это очень очень большое дело и очень большая победа всех нас.

Але повна перемога ще попереду, говорить народний депутат Валерій Писаренко. Адже Харків не так давно став на шлях глобального оновлення та змін і на тому шляху роботи ще чимало.

Валерій Писаренко народний депутат України

-Приятно смотреть, что преображается проспект Победы и то, что здесь мы видим лишь малая часть того, что здесь произошло. Надо сказать, что все прочуствовали тот лозунг с которым живут в Харькове, с которым живёт мер "Любить Харьков – работать для людей!". Я думаю, что здесь как нигде мы можем говорить о том, что любовь к Харькову ведёт к таким позитивным изменениям.