У Новобаварському районі відбулася щорічна серпнева педагогічна конференція

27.08.2020 12:58   -
Автор:
Підбити підсумки минулого та скласти плани на майбутній. У Новобаварському районі напередодні нового навчального року – щорічна серпнева педконференція. Серед присутніх, окрім вчителів, вихователів та керівників закладів освіти, керівництво району, батьківська рада, а також люди, які вже багато років поспіль опікують освіту. Присутні були єдині в думці, непростий 2019/2020 навчальний рік залишився позаду. Освіта Новобаварського району намагалась максимально забезпечити якісний рівень підготовки дітей в надзвичайних умовах світової пандемії. Коли навчатися було потрібно дистанційно. Але закінчили рік достойно, кажуть освітяни. Всі 352 випускники району успішно склали ЗНО. 30 учнів отримали золоті та срібні медалі. Нова українська школа – для наймолодших, інклюзивна освіта – для особливих дітей та учнівське самоврядування – це основні з напрямків роботи, що і цього року будуть у пріорітеті у освітян району. І головне надання якісних знань у комфортних умовах. 
 
Юрій Медведєв депутат Харківської міської ради
 
Вы знаете, за последние 10 лет Харьков ушёл далеко вперёд и его уже никому не догнать и все мы это понимаем и мы движемся вперёд. Нам несказанно повезло, у нас есть мэр, который собрал команду и, скажем так, вдохновил нас на это движение. И мы работам, работаем, создаём парки, скверы, ремонтируем всё – делаем всё для людей. Харьков вкладывает в своих детей, Харьков вкладывает в своё будущее. Я призываю вас поддержать мэра, поддержать его команду. Мы пойдём вместе с вами ещё дальше и достигнем ещё больших успехов и высот. Но опять таки повторяю – это мы можем сделать вместе с вами. Харьков и его жители. Мэр и его команда и жители города Харькова – это единая команда Харьковского городского головы. Спасибо! 
 
До нового навчального року в Новобаварському районі було проведено утеплення будівель та оновлення фасадів шкіл та дитячих садочків. Капітально відремонтували туалетні кімнати та покрівлі у 9 закладах освіти. Ще минулоріч у всіх будівлях, де займаються діти, були замінені вікна на нові енергозберігаючі на 100%. У дитсадках оновлені всі басейни, а в школах спортивні зали. Оновлено все вуличне освітлення на територіях шкіл та садочків. Щороку відбувається асфальтування або облаштування плиткою територій закладів. За останні роки оновлено майже 60 ігрових майданчиків. 
 
Тетяна Цибульник голова адміністрації Новобаварського району
 
Я вам хочу сказать, что образование Новобаварского района является флагманом образования города Харькова. Мне хочется поблагодарить и родителей, и руководителей учреждений и команду городского головы. Геннадий Адольфович очень тщательно подходит к формированию своей команды. Потому что успешный Харьков – это успешные люди! Это неравнодушные люди! Я уверена, что освіта Новобаварского району справиться абсолютно со всем, потому что, как показала практика – нет того, что вам не под силу! 
 
І головне, каже Тетяна Цибульник, що обставини минулого навчального року продемонстрували єдність батьків, педагогів та керівництва району та міста. І всі працювали на одне -  на якісне навчання дітей. Ця робота буде продовжена і надалі. 
 
Олексій Топчій депутат Харківської міської ради
 
Я желаю педагогическому коллективу натхнення в их очень тяжёлом и очень-очень важном труде. Поздравляю всех с началом нового учебного года и желаю, чтобы Новобаварский район как всегда держал такую же планку ,которая на сегодняшний момент мы задали в городе! (СК) Харьков традиционно лучший и его никто не догонет среди городов Украины и мы так же, я считаю, можем говорить про Новобаварский район. С праздником, наступающим новым учебным годом! 
 
Кращі педагоги Новобаварського району були відзначені грамотами та пам'ятними подарунками за підготовку до нового навчального року. Ті в свою чергу зазначили, що готові працювати і надалі заради дітей та надавати їм якісну освіту. На останок, ще одним приємним сюрпризом для освітян стала зустріч з головним телевізійним педіатром країни Євгеном Комаровським. Всі мали змогу задати фахівцю турбуючі питання та отримати на них відповіді.