У Новобаварському районі триває ремонт під’їздів багатоповерхівок

08.10.2020 11:42   -
Автор:
Харків'янка Ольга живе в багатоповерхівці, що під номером дев'ять по провулку Баварському вже більше 40 років. І за весь цей час, ділитися жінка, їх під'їзд не ремонтувався. Не приховує, бачила і раділа за сусідні будинки де були проведені відновлювальні роботи. Ініціативна група будинку зібравши всі підписи мешканців вирішила – слід йти до мерії аби і у них провели ремонтні роботи. Прохання почуте і вже майже виконано, підсумовує жінка.
 
Ольга харків'янка
 
Заканчивается уже ремонт и я надеюсь, что всё будет великолепно! Геннадию Кернесу можно пожелать только здоровья в нынешней ситуации и огромное спасибо за заботу о нас, о харьковчанах! И чтобы он ещё долго радовал нас своим присутствием на посту мэра. И хотелось бы чтобы Харьков и дальше процветал и чтобы люди жили счастливо и всё замечательно было! 
 
Ганна Беловіцька заступник голови адміністрації Новобаварського району з питань ЖКГ
 
Комісійно будівлю було обстежено та з'ясовано, що крім під'їздів потребує ремонту і дах. На даний час проведено поточний ремонт м'якої покрівлі та на сьогоднішній день в роботі  залишається 3 під'їзди. В рамках ремонту комунальники вже зняли пошкоджне покриття стін та стелі. Нанесли декоративну шпаклівку, яку згодом буде пофарбовано. Також планується скління вікон, фарбування металевих конструкцій в під'їзді. 
 
А також, додає Ганна Беловіцька, в усіх під'їздах 9-го будинку по провулку Баварському буде оновлено освітлення. На деяких поверхах його взагалі не було доволі тривалий час. Здати під ключ свою роботу мешканцям дев'ятиповерхівки комунальники планують до кінця місяця.
 
Ганна Беловіцька заступник голови адміністрації Новобаварського району з питань ЖКГ
 
Хочеться зазначити, що в Новобаварському районі за 2020 рік вже виконано ремонт 107 під'їздів, в роботі залишається 53, що становить 50% від загального плану на рік. Хочеться звернутися до харків'ян дбайливо ставитися до робіт, що вже були проведені. Прохання не смітити, не розмальовувати стіни, не бити шибки. Адже всі роботи проводяться для вашого комфортного проживання.