«У нас була інформація, що війна триватиме тиждень». У Великобританії не вірили у слабкість путінської армії – NEWS REVIEW

03.11.2022 11:12   -

Якщо рф не віддасть Донбас або Крим – війна продовжуватиметься. Про це сказав президент Володимир Зеленський в інтерв‘ю, опублікованому на його Фейсбук. «Тому що ми маємо цей приклад замороженого конфлікту. це не про мир, це не про припинення війни», – наголосив президент.

Путін – у скрутному становищі, бо рф не має ресурсів для перемоги у війні проти України. Таку думку висловив американський дипломат Курт Волкер в інтерв‘ю виданню LRT.It. «Єдиний варіант, як може закінчитися ця війна — це поразка росії». А от застосування ядерної зброї призведе до «кінця російської армії», – сказав Волкер.

Експрем‘єр-міністр Великобританії Борис Джонсон вважає, що будь-яка угода з рф «підштовхне путіна до ще більшої агресії». Тож Україна потребує лише військової підтримки, – передає «Скай Ньюз». Однак Джонсон зізнався, що спочатку не вірили в Україну. «У нас була інформація, що війна триватиме тиждень або щось близько того. Ми думали путін значно сильніше, ніж вони себе показали».