У Московському районі відкрили спортивний комплекс

27.10.2012 16:51   -
Автор:

З проханням побудувати спорткомплекс жителі мікрорайону звернулися до мера міста Геннадія Кернеса на одному з обходів району. Минуло ні так вже і багато часу, як тут з'явилося це спортивне диво, кажуть місцеві мешканці. Будівельники неабияк постаралися, щоб зі старого пострадянського майданчика зробити таку сучасну міні спортивну арену.

Геннадій Кернес  Харківський міський голова

-Сегодня мы можем видеть то, что для наших детей создано место, где они будут заниматься физической культурой и спортом. Ну а я вам гарантирую, что мы не остановимся на достигнутом и будем дальше завершать те работы, которые мы ещё не успели завершить всвязи с погодными условиямии ни в коем случае мы не должны останавливаться на достигнутом, а только двигаться вперёд.

А ось у новому турнік-сіті, який розташувався за спортмайданчиком показують свою майстерність, ті для кого вулична гімнастика це частина життя. Воркаут для сімнадцятирічного Костянтина, в порядку речей. Хлопець щодня приходить на турніки.

Костянтин  спортсмен

-Это для меня как обычная жизнь. Это для меня сходить позаниматься на турнике как проснуться, покушать – как обычный день, т.е. я этим занимаюсь как бы давненько, воркаутом 2 года. Потому что это интересно, это затягивает.

Чотирнадцятирічного ж Сашка воркаут поки починає затягувати. Тут він новачок. Але вже може втерти носа професіоналам.

Олександр 14 років

-Долго, по пять по шесть, утром и вечером, долго занимаюсь.

Не менше за Олександра приділяє часу спорту – заняттям футболу і дев'ятирічний захисник Єгор. Розповідає, гра подобається активна і гарача. Жартує, можливо прізвище зобов'язує.

Єгор Гарячий юний футболіст, 9 років

-Ну немного уже научился играть, когда я уже небыл на футболе, не ходил на футбол я очень плохо играл, а вот когда пошёл, то лучше стал уже играть.

Спортивний комплекс розрахований на гру в будь-яку погоду. Одночасно на кожному з міні полів може прийняти тридцять гравців.