У мікрорайоні Нової Баварії відновлюються внутрішньокварталки та тротуари

04.06.2020 13:55   -
Автор:
Це Новобаварський район. Двір по вулиці вул. Китаєнко, 4, 6 та Петра Свинаренка, 3. Тут у розпалі роботи благоустрою прибудинкових територій. Шляховики займаються капремонтом внутрішньоквартальних доріг та тротуарiв. 
 
Ганна Беловіцька заступник голови адміністрації Новобаварського району з питань ЖКГ
 
Вже замінено бардюрний камінь,облаштовані паркувальні місця, влаштовано тротуарні доріжки на площі близько 300 кв.м, сьогодні буде укладене асфальтобетонне покриття проїжджих частин на площі близько 2500 кв.м. На даний час на території району в роботі залишається 12 адрес, що становить 48 відсотків від загальногоплану на рік. 
 
Лідія Андріївна місцева мешканка
 
Очень приятно, что у нас на Баварии всё обновляется, красивое делается. Геннадий Адольфович работает, Татьяна Анатольевна, мы очень рады их работе. Мы очень благодарны их работе. Бавария у нас живёт, мы радуемся, красиво всё делается. Вот базарчик сделали, дорогие красивые. продолжение будет, где-то что-то – вот там я смотрю трубы делаются. Это всё работа администрации нашей и мы им рады и благодарны. 
 
Микола Миколайович місцевий мешканець
 
Преобразилась и дорога и тротуары. И вот здесь во довре, здесь же тоже было не пройти, не проехать. А вот сейчас всё преобразилось. Отношение чувствуется руководства, забота. Власти городские немало уделяют внимания для того чтобы было приятно всем и удобно, понимаете. Геннадий Адольфович молодец, умница! Человек на своём месте! Пытаются много нареканий, но я считаю, что всё по результатам, понимаете?! Та работа, которая делается, понимаете, я даже удивляюсь, как находят возможности сейчас даже в такой обстановке, когда всё свёрнуто, когда кризис и находятся возможности проводить такую работу. Большой ему привет и пожелания успехов ему в работе, здоровья. Молодец он, умница! Геннадий Адольфович, я всей душой за него! 
 
До благоустрою прибудинкових територій у Новобаварському районі, підходять комплексно. Тож спільно з комунальними підприємствами були обстежені інженерні комунікації та було виявлено, що по вулиці Свинаренка, 5 підземні мережі гарячого водопостачання та централізованого опалення знаходяться в незадовільному стані та потребують заміни. Тож тепловики стали до перекладки зношених ділянок підземних мереж гарячого водопостачання та централізованого опалення. 
 
Ганна Беловіцька заступник голови адміністрації Новобаварського району з питань ЖКГ
 
В ході даних робіт планується виконати укладання трубопроводу гарячого водопостачання з ізопрофлексупротяжністю 149 метрів погонних, трубопроводу централізованого опалення ППУ ізоляції протяжністю 250 метрів погонних. Після завершення даних робіт буде виконано капітальний ремонт внутрiшньоквартальної дороги та тротуару за адресою вулиця Свинаренка Петра, 5.