У Ленінському районі ветерани зустрілись з мером для вирішення наболілих проблем

30.03.2012 19:04   -
Автор:

Сьогодні мер Харкова і Народний депутат зустрівся із ветеранами у Ленінському районі. Це не нова практика. Безпосередні обговорення важливих для городян питань проходили і у Дзержинському районі міста. Теми, які порушують учасники бойових дій наболілі. Частину проблем вдалося вирішити прямо на місці. Такі зустрічі, впевнений мер, допомагають не лише своєчасно виявити недоопрацювання, а й виправити ситуацію.

Геннадій Кернес Харківський міський голова
-Те кто работает сегодня должны четко понимать, что мы с вами в контакте и нас обманывать не надо и тогда они научаться работать чуть по другому поверьте мне. Я обещал всем, всему Харькову – я заставлю работать всех тех людей, которые пришли работать во власть, если не хотят пускай уйдут, мы будем знать что это место свободно и пускай туда прийдет ответственный человек, но иначе мы с вами порядка не наведем

Одне з питань – ціни в аптеках. Зменшити їх не у компетенції міської влади, але місто вже знайшло можливість зробити медикаменти для пенсіонерів доступними. Мережа муніципальних аптек у кожній лікарні Харкова візьме на себе зобов’язання забезпечити ветеранів медпрепаратами за соціальними розцінками. Крім того ветеранів непокоїть і ситуація із проїздом у маршрутках.  

-Настолько грубое отношение водителей, они обзывают, говорят это что вам катафалк, что ли? Что это за отношение к людям

Проблема відома, каже мер, і її вирішенням вже займаються. Згодом весь міський громадський транспорт буде обладнаний спецпристроями для оплати проїзду за допомогою електронної картки у тому числі і пільгової. Крім того, водії, на думку мера, повинні  перевозити ветеранів не тільки безкоштовно, а і ввічливо. У разі ж не виконання вимоги перевізники мають штрафувати водіїв, або навіть звільняти. І це стосується не тільки транспорту. Всім ветеранам будуть роздані довідники з номерами телефонів керівників комунальних служб та правоохоронних органів, це на думку мера забезпечить зворотній зв’язок. Такі зустрічі з ветеранами заплановані і в інших районах міста.

 Андрій Соловйов, Ігор Луханін, Харьковские Известия

 

<