У Харкові термомодернізують 8 пошкоджених багатоповерхівок (відео)

19.01.2024 20:00   -

В середині цієї багатоповерхівки, що у Салтівському районі, робочий процес йде на повну. І вже по його завершенню будівля отримає свій новий вигляд та стане набагато теплішою. Конструктив дев’ятиповерхівки постраждав від численних «прильотів». Зараз бригади будівельників немов лікують рани війни.

ЄВГЕН ПАСЕНОВ ЗАСТУПНИК ДИРЕКТОРА ДЕПАРТАМЕНТУ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА ХАРКІВСЬКОЇ МІСЬКРАДИ
Було понад 4 влучання. Ці влучання прийшлися саме у квартири. Були зруйновані перекриття. Наразі будемо виконувати капітальний ремонт 250 квадратних метрів перекриттів, повна заміна їх. Цей будинок потрапив до Фонду відновлення України, на нього були виділені субвенції. Буде виконана заміна склопакетів, утеплення фасадних стін, утеплення технічного поверху та підвальних приміщень. Буде виконано упорядження під’їздів.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ЄВГЕН ПАСЕНОВ ЗАСТУПНИК ДИРЕКТОРА ДЕПАРТАМЕНТУ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА ХАРКІВСЬКОЇ МІСЬКРАДИ
На початок року вже заключено договорів на 8 об’єктів. Це 8 об’єктів, що постраждали середнього ступеня важкості та вище – це конструктивні руйнування. З термомодернізацією їх буде виконано 8, але у наступному місяці ми знов будемо подаватися на Фонд і будемо заходити з 42 об’єктами, які, якщо будуть прийняті, будуть процедури розіграні і маємо надію, що будуть виконані до кінця року. Але наразі ми знаходимось на підготовчому етапі документації аби 12.02 потрапити на комісії. Це будуть будинки у Київському та Салтівському районах, тому, що ці райони постраждали більш за все і тут панельна забудова, що наразі постраждала найбільше. І не є термомодернізованими, а Фонд випускає виключно об’єкти з термомодернізацією і заміною усіх мереж та таке інше.

ОСТАННІ НОВИНИ