У Харкові студенти зійшлися у битві. Стали відомі всі подробиці (відео, фото)

17.11.2023 10:54   -

Найрозумніші, креативні та амбіційні. Представники студентської молоді Харкова зійшлися разом у інтелект-батлі. Захід пройшов у вигляді гри, метою якої є розвиток інтелектуальних навичок, творчого мислення, комунікативних навичок та навичок командної роботи, популяризація науки та культури серед студентів. Позмагатися за звання найрозумнішого зібралося більше сімдесяти учасників з 18 закладів освіти міста.

МИХАЙЛО СТУДЕНТ УЧАСНИК ЗАХОДУ
Я можу назвати себе інтелектуальною людиною, молодою, з Харкова. І що я хочу сказати, будь-яка інтелектуальна людина Харкова вона має бути активною, по-перше, за все, брати участь у багатьох проектах, які її цікавлять і вбирати інформацію, як губка. Ось якось так.

КСЕНІЯ СТУДЕНТКА УЧАСНИЦЯ ЗАХОДУ
Сучасна молода інтелектуальна людина – це та людина, яка займається саморозвитком. Яка не соромиться дізнаватися щось нове. Яка бере активну участь у наукових заходах, яка підтримує зв’язок, як зі старшим поколінням, допомагає і навчається чомусь новому. 

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ПИЛИП СТУДЕНТ УЧАСНИК ЗАХОДУ
Я, мабуть, вважаю себе такою людиною. В першу чергу, я вважаю, що це потрібен бути волонтер, тому що зараз більшість студентів в якихось волонтерських рухах, в якихось речах, які допомагають нашій країні. Це патріотично налаштована людина, яка з певних причин, скоріше всього мотиваційних, залишилась тут і продовжує жити в цьому місті.

ДАР’Я СТУДЕНТКА УЧАСНИЦЯ ЗАХОДУ
Треба розвиватися у своєму потенціалі та розвивати наш Харків. Я дуже хочу розвинути наш Харків, тому що після війни це дуже потрібно для нас і жителів нашого Харкова.

АЛІНА ОМЕЛЯНЕНКО НАЧАЛЬНИК УПРАВЛІННЯ У СПРАВАХ СІМ’Ї ТА МОЛОДІ ХМР
Харків завжди був і залишається центром науки, центром студентства і ми цим пишаємося. Тому ми запросили студентів з різних ВИШів Харкова взяти участь в інтелектуальному батлі. Це дуже гарна нагода для студентів зібратися, поспілкуватися, побачити один одного офлайн, що дуже важливо. Тому, що зараз студентське життя вкрай важке для нашого покоління, для студентів, оскільки все навчання онлайн, тривоги і так далі. Тому ми вважаємо за доцільне якомога більше проводити таких заходів. Звичайно, ми дбаємо про безпекову ситуацію. Харків – це одна велика родина, а наші студенти – це наше майбутнє! Тому ми завжди будемо їх підтримувати! 

ОСТАННІ НОВИНИ