У Харкові продовжують ліквідувати наслідки ворожих обстрілів та впорядкувують райони

15.08.2022 16:30   -

Щоденно в усіх районах Харкова працюють робітники різних комунальних служб, у складних умовах вони лагодять, впорядковують та прибирають місто.

У складних умовах воєнних дій комунальники Харкова продовжують стояти на варті життєзабезпечення мегаполісу та працюють у всіх районах міста. Так у Основ’янському – відновлюють житлові будинки, які постраждали внаслідок ворожого обстрілу. Бригади комунального підприємства «Харківспецбуд» демонтують аварійні елементи балконів та закривають контури будинку. У Слобідському – триває реконструкція покрівлі будинку на проспекті Героїв Сталінграда. А на червоних лініях проспекту Гагаріна наводять лад та косять траву. Роботи тривають і на території приватного сектору. А у Новобаварському районі – закривають воронки від ворожих снарядів. Перед цим там попрацювали робітники КП «ХТМ» та усунули пошкодження трубопроводу. Тепловики готуються до зими і у інших районах. Звітують: вже завершено перекладку теплотраси великого діаметру.

КП «ХАРКІВСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ»

В інших районах ведуться перекладки внутрішньоквартальних мереж. В інтенсивному режимі тривають відновлювальні роботи на джерелах теплопостачання, що постраждали від обстрілів, і тих, що потребували ремонту за регламентом. Особливу увагу приділяють не тільки тепломеханічному обладнанню, а й ремонту покрівель та благоустрою прилеглої території.

У складних умовах бойових дій працюють і бригади Харківводоканалу. Інтенсивні роботи тривають з відновлення подачі води до всіх районів Харкова.

КП «ХАРКІВВОДОКАНАЛ»

За минулий тиждень було усунено 74 аварійні ситуації на трубопроводах холодного водопостачання. Також ремонтники упорядкували 95 оглядових колодязів на водоводах із заміною запірно-регулюючої арматури та капітально відремонтували 18 водорозбірних колонок.
Для економії часу бригад аварійно-відновлювальних робіт просимо докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення. Цю інформацію можна повідомити за телефоном 15-33.

Підтримують у чистоті та порядку і парки зі скверами. Зокрема у Немишлянському районі спеціалісти СКП «Харківзеленбуд» продовжують облаштовувати квітники. Так, біля Палацу спорту посадили близько півтори тисячі: пеларгонії, бегонії, петунії та сальвії.