У Індустріальному районі готують до відкриття 3 групи в дитсадку №333

23.07.2020 12:12   -
Автор:
23 роки тому він призупинив та перепрофілював свою роботу. Замість виховання наймолодших мешканців Індустріального району, дошкільнят, в його стінах запрацював сектор молодшої школи 121 навчального закладу. Цього року 333-й дитячий садочок, що по провулку Каркача, 28 знов запрацює за призначенням, бо кількість малюків в мікрорайоні значно зросла. А існуючі дошкільні заклади просто не можуть прийняти всіх дітей. У 2020 тут відкриють перші 3 з 6 груп. Як триває ремонт та які умови створюють для малюків ми вам покажемо. 
 
Валентина Провозьон методист управління освіти Індустріального району
 
В цьому навчальному році заклад дошкільної освіти №333, готовий прийняти 85 малюків. Буде функціонувати 3 групи, одна група – для дітей віком від 2 до 3-х років, і дві групи дошкільні – віком від 3 до 5-6 років. В цих групах створюються всі необхідні умови для комфортного перебування там дітей, а саме закуплені меблі, іграшки, створюються ігрові середовища. Білизна придбана також необхідний інвентар для харчоблоку, медичного кабінету та пральні. 
 
А також у дворі дитячого саду буде створена ціла локація для відпочинку малюків, додає Валентина Провозьон. Обіцяють, що буде багато дитячих ігрових комплексів із усілякими розвагами, будуть і затишні павільйони, де діти зможуть гуляти, коли на вулиці буде спекотна погода. Все буде яскраво та красиво і позитивний настрій дітям буде гарантовано, запевняють як будівельники і фахівці профільного Департаменту.
 
Олег Костюшин начальник групи технічного нагляду Департаменту освіти 
 
Кроме этого детского сада в этом году в 5 районах города Харькова – это Киевский, Московский, Слободской, Основянский и Шевченковский районы, запланировано открытие новых 10 групп в 7 действующих детских садах. Что в свою очередь даст порядка 400-х мест для наших маленьких деток. В Харькове существует большая потребность в открытии новых детских садов и групп, что в свою очередь не может не радовать и говорит о том, что Харьков развивается и становится всё больше и больше.