У Харкові з’явиться ще один транспортний маршрут

16.10.2013 17:57   -
Автор:

У Харкові з'явиться ще один транспортний маршрут. Він курсуватиме від станції метро Пролетарська до села Затиш'є. Відповідне рішення сьогодні затвердили на міськвиконкомі.

Сергій Дульфан директор Департаменту транспорту

-Просим внести изменения в решение исполкома по утверждению сети городских автобусных маршрутов путем добавления туда маршрута номер двадцать один с маршрутом станция метро Пролетарская, улица Мира, проспект Московский окружная дорога.

Окрім питань транспортних, розглянули і соціальні. Зокрема скоро у місті відкриється нова амбулаторія. Для цього нежитлові приміщення першого поверху у будинку двадцять два по вулиці Туркестанській передали поліклініці номер двадцять. Також під час виконкому доповіли про ситуацію з вакцинами проти інфекційних захворювань.

Світлана Горбунова-Рубан заступник Харківського міського голови з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення

-К большому сожалению, туберкулин, все, что касается профилактики бешенства при укусе дикими животными, бродячими собаками, нам пока что приходится покупать за свои собственные средства, за средства городского бюджета. Да, есть документ МОЗ, где распределены, так сказать, кому и сколько, какому региону Украины вакцин, но пока что он не реализован. Поэтому мы выходим из ситуации тем, что можем преобрести сами.

Доповіли на засіданні виконкому і про підготовку Харкова до Євробаскету, який пройде у дві тисячі п"ятнадцятому році. Наразі, – розповідають керівники профільних департаментів, місто не може прийняти відповідну програму. Адже поки що немає  програми державної, яка тільки проходить узгодження в Кабміні.

Олексій Чубаров директор Департаменту спортивних іміджевих проектів та маркетингу

-Мы со своей стороны собрали комплексные предложения и отправили их на рассмотрение Кабинета Министров. Мы просим у государства выделить деньги на реконструкцию дорог, на прокладку инженерных сетей в районе многофункциональной спортивной арены ,в том числе и подключение тренировочного центра, который строится за счет государственных денег к инженерным сетям города.

З держбюджету,- розповів Олексій Чубаров, на реалізацію усіх необхідних планів Харків просить триста тридцять мільйонів гривень. Також на засіданні створили комісію, яка визначатиме збитки від незаконного користування землею.