У Харкові запрацював унікальний спортивний комплекс

22.10.2020 13:59   -
Автор:
Унікальний спорткомплекс запрацював на базі спеціалізованої школи №132 у Шевченківському районі. Тут є чотири зали для спортивних ігор, воркауту та скалодром. Родзинкою комплексу став Музей олімпійської слави, ідея створення якого належить Харківському міському голові Геннадію Кернесу. У спорткомплексі можуть займатися і всі дітлахи, які живуть поруч. 
 
Лариса Манерко голова міської батьківської ради
 
Впечатления, наверное, одним словом – вау! Это современно, этот стильно, это классно. Я думаю, что любой ребенок если сюда придет, даже из-под палки, когда родители хотят в секцию ребенка отправить – он обязательно здесь останется.
 
Перший віце-мер Ігор Терехов зазначив, що роботу з реконструкції спортивних залів у школах міста будуть продовжувати і надалі. І хоча площі багатьох закладів не дозволяють створити спортивні комплекси такого рівня, обладнають зали сучасним інвентарем. 
 
Ігор Терехов перший заступник Харківського міського голови
 
Мы будем делать новую программу. Это залы. Сегодня вы видели один зал такой. Но сегодня нам нужно делать залы почему, потому что дети на самом деле половину учебного года проводят на улице, половину, естественно, в зале. Поэтому мы посмотрели, у нас есть уже так называемый титул того, что нам надо сделать, в каких школах первоочередные залы. Ольга Ивановна готовит на следующую сессию, бюджетную сессию целую программу по обновлению залов. 
 
Тож робота ведеться масштабна, і оновлення спортивних майданчиків та залів планується не лише у школах, а й у закладах дошкільної освіти.