У Харкові визначилися із іменами кращих вихователів

21.03.2013 10:55   -
Автор:

За перемогу в конкурсі "Вихователь року" змагалися майже двісті вихователів харківських дошкільних навчальних закладів. Фіналістами стали десятеро. І всі – представниці прекрасної статі. Вони були визнані найкращими у районних етапах конкурсу. А ось за підсумками ВСІХ попередніх турів – тріумф святкують чотири виховательки дитячих садків Червонозаводського, Київського, Дзержинського та Комінтернівського районів. Кожна з них стала переможцем у своїй номінації – вихователь груп молодшого, старшого віку, логопед і психолог. Боротьба, кажуть, була завзятою, але вони змогли довести, що для них робота з малечою – це покликання.

Олена Колонтаєвська практичний психолог ДНЗ № 279, переможець конкурсу

-Наша работа заключается в том, чтобы создать максимальный комфорт деткам, которые приходят в садик и мы помогаем им годготовиться к школе, чтобы они погли во взрослую жизнь спокойными, уверенными в себе и счастливыми детьми.

Ганна Грибіник вихователь ДНЗ № 50, переможець конкурсу

-Мы окунулись не только в свою работу, но и посмотрели, как работают наши колеги, а это всегда иньересно и есть чему поучиться у них. Победа была сложной, но очень интересной и потому очень долгожданной.

Переможцям вручили подяки від Харківського міського голови, цінні подарунки і незвичайні грошові премії – щомісяця протягом року вони отримуватимуть до заробітної плати додоткову тисячу гривень. І це заслужені нагороди, впевнена директор міського депаратменту освіти Ольга Деменко. Конкурс і був започаткований у Першій столиці, задля підвищення пристижу професії вихователя.

Ольга Деменко директор Департаменту освіти  

-Только в 2013 году проводится Всеукраинский конкурс "Воспитатель года". Не это ли доказательство того, что Харьков является интелектуальной столицей Украины, ведь такой конкурс мы проводим уже семь лет.
 

А тому в Департаменті освіти упевнені, що і у всеукраїнському конкурсі "Вихователь року" – перемога буде саме за харків'янами.

Анжела Сушко