У Харкові підбили підсумки аудиту стосовно відношення громадян до безпеки

20.12.2012 19:04   -
Автор:

Два місяці роботи, майже дві тисячі опитаних. Серед них – мешканці Київського та Комінтернівського районів, студенти та пенсіонери. У залі університету внутрішніх справ – підбивають остаточні підсумки аудиту стосовно відношення громадян до безпеки. Чого бояться пересічні харків"яни більше – озвучують соціологи.

Ігор Дубровський кандидат соціологічних наук, куратор аудиту безпеки

-Больше всего боятся заболеть. И дорого лечится. При этом не задумываются о том, что может привести к болезне, травмы и так далее.

Але от у молоді – інші проблеми. Залишитися без роботи після закінчення ВИШу – боїться чи не кожний другий харків"янин. Також молодь лякає ймовірність потрапити у ДТП. Ця відповідь на другому місці.

Марина Наумкіна студентка

-Студенты заинтересованы в безопасности, своей жизни.

Поки таке опитування проводилося у тестовому режимі. У планах такі напрацювання систематизувати, розповіла на підбитті підсумків аудиту нардеп Ірина Бережна.

Ірина Бережна народний депутат України

-Для меня, как для нардепа, очень важны итоги, которые мы сегодня услышали. Я хочу их естественно систематизировать, обработать. И это ляжет в основу новых законопроектов, на рассмотрение в ВРдля того, чтобы качественно, на законодательном уровне, чтобы улучшить ситуацию з безопасностью в любимом Харькове.

Таке починання потрібно розвивати, говорить Ірина Бережна. Тож у планах провести схожі аудити безпеки у різних регіонах країни.

Олена Завгородня Євгеній Дроботов Харьковские Известия