У Харкові – делегація з Техасу

14.09.2012 22:59   -
Автор:

У Харкові – делегація з Техасу. Керівництво однієї з тамтешніх інвестиційних компаній цікавиться сільським господарством. Саме в цю галузь вони планують вкладати та залучати кошти. Керманичі Харківщини готові йти на зустріч.

Михайло Добкін голова Харківської обласної державної адміністрації

-Мы очень заинтересованы в инвестициях, но стратегически мы не собираемся превращать Украину в государство, которое будет торговать сырьём, мы заинтересованы в переработке. Мы со своей стороны готовы в приоритетном порядке на очень выгодных условиях земельные участки с коммуникациями.

Будівництво нових елеваторів, млинів, переробних заводів – в пріоритеті розвитку аграрної галузі на Слобожанщині. Аби зафіксувати наміри обидві сторони підпишуть Меморандум про співробітництво.

Майкл Блейзер президент інвестиційної компанії

-Ми раді підтримати таку ініціативу, більш того ми будемо раді обговорити цю пропозицію з нашими інвесторами та партнерами, зокрема з банками, також значну роль у цій роботі відіграє технічна підтримка, тож все, що ми можемо запропонувати зі свого боку у питанні технічної експертизи, консультацій – ми вам все це надамо

Окрім консультаційної підтримки буде і реальний обмін досвідом у сфері інвестицій. З цією метою у планах запросити харківських фахівців до Техасу.

Анастасія Полякова, Євгеній Дроботов, Харьковские Известия