У Харькова может появиться город-побратим в Австралии

25.11.2016 18:03   -
Автор:
Співпраця харківських бізнесменів та підприємців з австралійськими. Це питання на порядку денному на зустрічі першого заступника Харківського міського голови Ігоря Терехова з тимчасово Повіреним у справах Австралії в Україні Брюсом Едвардсом. Дипломат у Першій столиці вперше. Та вже готовий до реалізації масштабних сумісних проектів.
 
Брюс Едвардс тимчасово Повірений у справах Австралії в Україні
 
Вашому місту вдається розвиватися, незважаючи на військові дії поруч. Великим досягненням я вважаю те, що в Харкові будується багато об"єктів. Це дуже показово для нас. В Австралії також є труднощі. Однак ми їх вирішуємо. І ми б хотіли розглянути можливість сумісної співпраці. Особливо в сфері економіки.
 
Цю ініціативу міська влада, підкреслив Ігор Терехов, підтримує. І найкращий шлях реалізації запланованого Харків вбачає у розширенні списку своїх побратимів серед австралійських мільйонників і не тільки.
 
Ігор Терехов перший заступник Харківського міського голови
 
Мы хотим, чтобы наши предприниматели, действительно, имели экономическое бизнес-сотрудничество. В том числе и с Австралией. Потому что динамика нашего международного сотрудничества между Украиной и Австралией оставляет желать лучшего. Есть большое расстояние между Украиной и Австралией, но все-таки нам нужно все это продвигать, лоббировать, но, думаю, что это все абсолютно реально.
 
Щоб обрати для Харкова найкращий варіант міста-побратима, Департамент міжнародного співробітництва в тижневий термін надасть австралійцям список вимог. Ті пропозиції вивчать і запропонують свої варіанти.