У Харківській міській раді урочисто привітали педагогів міста

29.09.2020 13:24   -
Автор:
У стінах мерії зібралися вчителі, керівники  та працівники шкіл і дитячих садочків. Вони отримують відтання з днем педагогічного працівника. Перший віце-мер Ігор Терехов зазначив, що від злагодженої роботи освітян залежить доля і маленьких харків'ян, і великого міста.
 
Ігор Терехов перший заступник Харківського міського голови
 
Хочу по поручению Харьковского городского головы Геннадия Адольфовича Кернеса поздравить вас всех с наступающим днем учителя. День учителя это для каждого человека не просто такой один из праздников. Понятно, что для вас это профессиональный праздник, но для нас, как для родителей, наверное, это такой праздник волнительный. Почему, потому что мы отдаем вам самое дорогое, что у нас есть, наших детей. 
 
Олена Плотникова заступник директора з навчально-виховної роботи навчально-виховного комплексу №179
 
Ми завжди підтримуємо всі починання, які відбуваються в місті за ініціативою міської влади. Просимо вас, передайте будь-ласка найкращі побажання Геннадію Адольфовичу. Ми чекаємо його повернення. Ми бажаємо йому міцного здоров'я і віримо в його швидке одужання. 
 
За сумлінну працю харківським освітянам вручили грамоти Виконавчого комітету та подяки міського голови. Педагоги зазначають, що заклади освіти отримують допомогу від міста не лише на папері. 
 
Яна Циганенко завідувач дошкільного навчального закладу №323
 
Последние несколько лет город очень сильно озаботился именно помощью детским садам. Нам отремонтировали бассейн, перекрыли крышу, нам ставят новые детские площадки, у нас современный стадион, помогают и теми материалами, которые нужны именно сейчас в процессе принятия детей по утрам во времена карантина: выдают и бумажные полотенца, и дезинфицирующие средства, чистящие, моющие средства, то есть все то, что нам нужно для того, чтобы детки чувствовали себя безопасно в детском саду.