У дитсадках міста мають бути нові ігрові майданчики

06.07.2012 22:04   -
Автор:

Сто сорок третій дитячий садочок. Тут навчається більше сотні малюків. Хлопчики та дівчатка мріяли про новий майданчик для ігор роками. Але грошей на все не вистачало,- кажуть керівники закладу. На допомогу прийшла народна обраниця Ірина Бережна.

Ірина Бережна Народний депутат України

-Я решила им сделать такой приятный подарок. Мы поставили детскую площадку достаточно быстро, открыли и надеюсь она прослужит долгие – долгие годы.

Схожі проблеми чи не в кожній дошкільній установі, – говорить Ірина Бережна. Наприклад, в районі Великої Данилівки, ігровий майданчик – єдиний і він дуже популярний. Сюди приводять гратись чи не усіх місцевих малюків. А каруселі давно потребують оновлення, а де-не-де їх просто не вистачає.  

Наталія Єрьоміна завідувач ясел-садка № 4

-Просьба родителей всегда была, чтобы их дети приходили в детсад, чтобы здесь было уютно. Поле пустое. Мы бы хотели, чтобы нам здесь установили горку.

Ірина Бережна відгукнулася і на це прохання батьків. Разом з керівництвом дошкільного закладу був розроблений план робіт.

Ірина Бережна Народний депутат України

 -Когда детки к новому сезону вернутся в детский сад их будет ждать приятный сюрприз – современно оборудованные, красивые, удобные детские площадки.

Крок за кроком замість старих павільйонів та ігрових форм на території дитсадків з"являтимуться нові, сучасні і безпечні атракціони. Ситуація у дитсадках Московського і Київського районів під постійним контролем Ірини Бережної. Наразі проблемні моменти на стадії вирішення. 

Євгенія Кутнова. Харьковские Известия