У дитячому садочку № 345 сьогодні відкрили дві нові групи

06.09.2012 19:19   -
Автор:

-Наш веселый детский сад. Каждому ребенку рад. Приходите к нам друзья, будем рады вам всегда.

Маленький Кирило у дитячому садочку номер триста сорок п"ять вже не перший рік. Та сьогодні, каже хлопчик, у нього з"явились нові друзі. У дошкільному закладі відкрили дві нові групи. До них прийшли ще тридцять чотири малюки. Дворічна Домініка одна з них. Її мама хвилювань не приховує.

Альона Геращенко молода матуся

-Для каждой мамы, каждый шаг ребенка-это событие. Конечно событие, мы его очень долго ждали.

Довго чекали на відкриття нових груп й інші батьки цього району. Адже поряд садочків немає. Кажуть, тепер вони можуть спокійно ходити на роботу і не боятись за своїх чад.

Марина молода матуся

-Есть возможность как бы теперь деткам развиваться, заниматься. Группы, как положено, по минимальному колличеству людей, по шестнадцать человек.

Цей дитячий садочок п"ятнадцять років стояв занедбаним. Тепер він схожий на казку. Її створили спільно. Доклали зусиль і батьки, і місто.

Геннадій Кернес Харківський міський голова

-Сегодня это садик живет, детский смех и мы вдохнули вдохнули в него новую жизнь. И будем продолжать открывать новые группы. И в этом отношении, я считаю, это результат. За каждый район, за каждую улицу, за каждый двор нужно браться серьезно. И делать все возможное то, что в силах сегодня власти, то что в силах самих горожан, совместно возрождать Харьков.

Загалом же, цей мікрорайон цьогоріч побачив друге життя, вупевнений депутат міськради Анатолій Денисенко. Каже, ці дитячі групи – не останні.

Анатолій Денисенко депутат Харківської міської ради

-В планах следующего года, открытие трех или четырех групп,  сколько у нас получится. И тогда мы практически полностью закроем потребность в дестком учереждении дошкольном этого микрорайона. Вообще микрорайон, можно так сказать, в этом году зажил. Мы отремонтировали здесь все входные группы, мы восстановили систему гарячего водоснабжения.

Та і на цьому приємні новини не скінчились. Мер під час свята розповів, що найближчим часом в мікрорайоні з"явитись пункт дитячого харчування.

Євгенія Кутнова, Ігор Луханін.Харьковские Известия