У Чугуївському районі продовжують оновлювати матеріально-технічну базу соціальних установ

19.09.2012 22:26   -
Автор:

Спортивне знаряддя для ігор на вулиці та у спортзалі. Учні сільських шкіл впевнений народний депутат Дмитро Шенцев мають бути забезпечені інвентарем не гірше ніж їх однолітки у великих містах. Школярі та вчителі згодні з думкою депутата.    

Валентина Зборовська завуч Новогнилицької загальноосвітньої школи 

-Від дітей які будуть відпочивати, поліпшувати своє здоров’я, велике вам спасибі і велика шана, ми вам дуже і дуже вдячні.

На Чугуївщині піклуються не лише про фізичну підготовку школярів. Соцпрацівникам надали тридцять чотири веслосипеда. Цей транспорт скорочує час роботи і дозволяє швидше дістатись до домівок пенсіонерів.

Ольга Шаровка працівниця соціальної служби

-Без велосипедов обслуживать людей очень тяжело бывает на дорогу уходит… Бывает от одной бабушки до другой добираешься час Такие вот у нас бывают расстояния. А за день приходится обслуживать 4-5 человек. Поэтому большое спасибо за велосипеды.

Подбали тут і про наймолодших. У мікрорайоні Авіатор відкрито черговий дитячий майданчик.  

Олена

-Дети в восторге, вы видите что они уже обтесали, обыграли эти все… даже большие дети катаются на горках, потому что у нас больше нет мест развлечений. Все мамы с утра целый день здесь, изощряются, как могут в одной песочнице. Поэтому мы конечно благодарны за детскую площадку.

За останній рік у Чугуєві з’явилося вже з десяток гральних містечок. Тепер у планах народного депутата та місцевої влади створити такі дитячі ігрові куточки у всіх мікрорайонах міста. Матеріальне і духовне – завжди разом, інколи вороги, інколи партнери – зберегти їх баланс, впевнений Дмитро Шенцев, головне завдання, що сьогодні стоїть перед суспільством, тому підтримав ініціативу поетів Чугуєва випустити збірку віршів місцевої поетеси Любові Суркової.    

Дмитро Шенцев народний депутат України

-Я очень рад и счастлив участвовать. И всегда говорю, как депутат, как человек готов участвовать во всех инициативах людских, как по восстановлению народного хозяйства: ЖКХ и прочее-прочее, так и в первую очередь с превеликим удовольствием принимаю участие в восстановлении духовности нашего общества. Это и восстановление храмов, и издание книг, и исторических материалов, почему, потому что очень важно при увеличении качества жизни наших людей – не потерять душу и сердечность.  

 Андрій Соловйов, Євген Шинкаренко, Харьковские Известия.