У Червонозаводському районі сьогодні підбили підсумки

11.12.2012 17:57   -
Автор:

Червонозаводський район Харкова – один із найбільших районів міста, тому і проблем в ньому чимало. Часті підтоплення будинків приватного сектору через високий рівень грунтових вод навесні, старі комунікації та покрівлі потребують ремонту. Та все це поступово вирішуються, говорять в профільній комісії.

Микола Гніденко голова постійної комісії з питань ЖКГ

-Самый главный вопрос – это ветхое жилье и вот Геннадий Адольфович в последнее время склоняется к тому, чтобы была подготовлена ну хотя бы пятилетняя программа с ветхим жильем, у нас 50 процентов ветхого жилья в районе.

Та вирішували в районні і інші проблеми – цього року ремонтували та асфальтували шляхи, які десятиріччями не бачили шляховиків. Це дороги на Конній Армії, Греківській. Чимало було відновлено і внутрішньоквартальних доріг в приватному секторі. І такі роботи в Червонозаводському районі будуть продовжені і наступного року.

Олександр Дудолад член постійної комісії з питань ЖКГ

-Направленность будет следующая: приведение в порядок центральных магистралей, это те, которые у нас уже не хуже, чем в столице нашей, потом речь идет о приведении в порядок, о программе внутриквартальных подъездных дорог. Ну в общем программ много, я не могу их все перечислить, ну это все направлено на улучшение комфортности проживания населения.

Продовжуватимуть також лагодити покрівлі. В постійній комісії з питань ЖКГ запевняють, будуть наполягати на тому, аби наступного року в Харкові ухвалили відповідну загальноміську програму ремонту дахів.

Микола Гніденко голова постійної комісії з питань ЖКГ

-Не успеваем за ремонтом этих кровель, т.е нарастает это количество вновь текущих кровель и т.д.

Та реалізація всіх цих програм наступного року, кажуть в комісії, напряму залежить від фінансування.

Олександра Суфіянова, Віктор Ноздрачов, Харьковские Известия.