У 33-й спецшколі налягають на англійську

27.09.2012 19:46   -
Автор:

Анастасія Полякова кореспондент

-Музики, танцюристи та актори. Школа № 33 багата на обдарованих дітей. Щоосені тут проводять конкурс талантів. Підтримати маленькі дарування на шляху до нових досгнень приїхала народний депутат України Ірина Бережна.

Чотирикласниці Анжеліка та Поліна три роки займаються акробатичним рок-н-ролом. У своєму малому віці вже встигли світ побачити – їздили на змагання до Швеції, Прибалтики. На їхньому рахунку – з десяток медалей, чимало кубків та грамот. Та незважаючи на такий досвід на конкурсі талантів у рідній школі ледь хвилювання стримують.

Поліна Гузенко та Анжеліка Сахно учасниці конкурсу

-Очень хочется победить, но участников очень много и мы боимся чуть-чуть, мы волнуемся, вдвоём репитировали наверно недели три.

Не менш ретельно готувалася й краща учениця школи Дарина Гусарова. Дівчина в усьому звикла бути першою. І на конкурсі вона танцюватиме запальне ча-ча-ча. Взагалі малеча читала вірші, співала, грала на музикальних інструментах. Двокласники навіть поставили виставу англійською. Народний депутат Україна Ірина Бережна свого захоплення не приховувала і завзято всім їм аплодувала.

Ірина Бережна народний депутат України

-Именно в этом возрасте ребёнок формируется как личность, закладываются основные жизненные ценности, приницпы, поэтому очень важно вот все те способности, весь тот базис именно в этом возрасте заложить в ребёнка. Я считаю, что таких конкурсов надо проводить побольше, несмотря на то, что все дети невероятно одарённые, талантливые и очень-очень замечательные.

Анастасія Полякова, Євген Карпенко, Харьковские Известия