Центральний парк міста завершує збір речей для потерпілих через повномасштабну війну

09.02.2023 20:24   -

Центральний парк Харкова завершує збір гуманітарної допомоги для жителів деокупованих територій Харківщини та Донеччини. Ті, хто ще бажає долучитися до цієї доброї справи, можуть приносити одяг, речі та теплі ковдри до 15-го години 10 лютого. Пункт прийому розташований у будівлі адміністрації парку.

Щодо самої акції, то вона тривала протягом декількох тижнів. Харків’яни і небайдужі привозили, приносили та надсилали допомогу навіть з-за кордону. Це: одяг, речі першої необхідності, медикаменти, дитяче харчування. Все це команда парку відправляла з Харкова для людей, які постраждали через російську агресію та військових, які боронять Україну від окупантів.

Харків’яни, українці з усього світу! Сердечна вдячність та низький уклін вам за вашу безкорисливу допомогу тим, хто через підступний напад рашистів опинився у скруті. За півтора тижні, що минули з попереднього звіту, нам вдалося відправити більше 400 мішків з теплим одягом, взяттям, ковдрами, дитячим харчуванням, ліками та предметами гігієни. Вашу допомогу отримали мешканці Зачепилівки і Наталівки, Кегичівської і Сахновщинської громад, села Ізюмщини, Чугуївщини, Балаклійщини і Старостинської ТГ, жителі Торця, Дружківки, БахмУту, наші герої на «нулі» та у шпиталях.

Зараз команда Центрального парку Харкова продовжує сортувати зібрану гуманітарну допомогу, щоб найближчим часом відправити до тих, кому вона зараз дуже необхідна.

ОСТАННІ НОВИНИ