«Це ще важливіше, ніж Leopard». Кулеба анонсував передачу зброї від Польщі

14.01.2023 12:45   -

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба анонсував передачу для України нових видів зброї від Польщі. «Те, що вирішив уряд Польщі, і з’являться в січні ці новини ще – щодо постачання зброї в Україну, і танків зокрема. Це ще важливіше, ніж Leopard». Як пише ТСН, досі «закритими темами» вважалися танки, літаки та ракети далекого радіусу дії.

Для рф війна в Україні виходить з-під контролю, – розповів секретар РНБО Олексій Данілов. Однак це не влаштовує окупантів, саме тому вони пішли у відкриту агресію. «Ніхто вам зараз не скаже, де вірогідне відкриття нового фронту, а якщо скаже, то це хтось з цих людей, що сидять на дивані», – вважає Данілов. Та Україна готова до розвитку будь-яких подій, – пише видання «NV».

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

США та Японія застерігає рф від застосування ядерної зброї. «Це стало б ворожим і нічим не виправданим актом проти всього людства», – заявили президент США Джо Байден та прем’єр-міністр Японії Фуміо Кісіда під час зустрічі у Вашингтоні. Вони також повідомили, що продовжуватимуть санкційний тиск на рф, – пише «РБК-Україна».

ОСТАННІ НОВИНИ