Триває благодійний Аукціон від чемпіонки Паралімпіади Марини Литовченко (відео)

27.12.2022 10:16   -

В рамках проекту «Допоможемо по-чемпіонськи» зараз проходить вже восьмий благодійний Аукціон. Його учасницею стала титулована харківська спортсменка з настільного тенісу Марина Литовченко. Про це повідомляє спортивна редакція Харьковских известий.

Аукціон на підтримку ЗСУ лідер паралімпійської збірної України з настільного тенісу, чемпіонка Паралімпійських ігор-2020 і бронзова призерка Паралімпіади-2016, дворазова переможниця чемпіонатів світу, призерка чемпіонатів Європи, тріумфаторка багатьох міжнародних та національних турнірів проводить на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вона виставила цікавий та доволі унікальний лот. Його стартова ціна 2000 грн. Бажаючим взяти участь у благодійному Аукціоні потрібно залишити свій коментар під відповідним постом із зазначенням суми-ставки.

Всі зібрані кошти підуть волонтерам (контактна особа Олексій Халтурін), які активно допомагають ЗСУ і зараз закривають частину нагальних потреб наших військових під Бахмутом Донецької області.

Також в рамках Аукціону відкритий додатковий рахунок для бажаючих підтримати волонтерів та хоробрих українських воїнів будь-якою сумою від 10 грн і більше. Фінансові надходження з цього рахунку будуть додані до зібраних коштів з благодійного Аукціону.

До речі, як повідомила Марина Литовченко вона додасть до загального збору на додатковий рахунок ще 8 тисяч гривень. «Адже це проект «Допоможемо по-чемпіонськи», тому я вирішила добавити й від себе певну суму на спільну та добру справу», – зазначила титулована харківська спортсменка.

Аукціон від Марини Литовченко та збір на додатковий рахунок на підтримку наших військових в одній із самих гарячих точок на карті України триватиме до 29 грудня до 21:00. Долучайтеся до благородної справи! Разом ми сила! Віримо в ЗСУ!