Транспортні питання стали приводом для зібрання чергового засідання виконкому

11.07.2012 22:55   -
Автор:

Подовжити маршрути декількох автобусних рейсів. З таким проханням звернулися до мерії городяни. Зокрема, мова йшла про сімнадцятий та двісті вісімдесят другий номери. Члени виконкому пішли на зустріч. Відтепер кінцева сімнадцятого автобусу буде на вулиці Світлій, а не на Балакірєва, як раніше. А двісті вісімдесят другий курсуватиме від Холодної гори до Окружної. А от маршрут сто п*ятнадцятий скоротять. Його кінцева тепер буде на Гагаріна. З*явиться у місті і новий рейс.

 Сергій Дульфан директор Департаменту транспорту і зв'язку Харківської міськради

-Для улучшения транспортного обслуживания для жителей улиці Доватора, Новосёловка, предлагается открыть новый автобусный маршрут в режиме експерес №67: ул. Культкомовская, ст.м. Центральный рынок.

Автобуси під номерами сто тридцять п*ять, тридцять та тридцять один  – не будуть курсувати містом. Їх прибрали через те, що вони дублюють певні автобусні та тролейбусні маршрути. Залишати їх – економічно не вигідно, кажуть у профільному Департаменті.
Обговорили на виконкомі і покращення умов для пасажирів міського електротранспорту. Зокрема, продовжуватимуть у місті встановлювати нові зупиночні павільйони. А ще будуть реконструювати трамвайні рейки та переїзди. На ці та інші ремонтні роботи у міському гаманці передбачені кошти.

Олександр Кривцов перший заступник Харківського міського голови

-Сегодня деньги, которые мы из горбюджета направляем – мы направляем исключительно на техперевооружение. Предприятие за деньги бюджета проводит работы по техническомцу переоснащению сетей путевого хозяйства, контактной сети, подстанций электротехнических, стрелок, опор, которые контактную сеть несут.

Не забудуть підвищувати рівень майстерності водіїв автобусів. Найближчим часом вони пройдуть спецкурси. У програмі навчання передбачена теорія та практика. Увесь курс триватиме до трьох місяців, без відриву від виробництва.

Олена Завгородня Ігор Луханін Харьковские Известия