“Трамвай в трамвай”. На перекрёстке Плехановской и Кирова столкнулись два транспортных средства

23.05.2014 16:48   -
Автор:

Перехрестя вулиць Плеханівської та Кірова, ось таку картину сьогодні вранці могли спостерігати тут як пішоходи так і водії транспортних засобів. Близько десятої на самому повороті один з трамваїв під номером "27" наздогнав інший. В результаті зіткнення у одного з трамваїв повністю вилетіло лобове скло. Інший майже не постраждав. І після огляду фахівцями за півгодини став на маршрут, а ось другий трамвай, так швидко з місця не рушив.

Марія Тищенко співробітник КП "Міськелектротранс"

Что там случилось  – может без тормозов, может "юзом" пошёл, может водителю плохо было. Тысячу причин может быть. Пострадавших пассажиров по-моему нет, никто по крайней мере про это не говорил, может пострадал водитель.

Водія і справди шпиталізували до лікарні швидкої та невідкладної допомоги, не стільки з сильним забиттям, скільки  з сильним переляком, кажуть медики. Чоловік під час огляду переживав у зв'язку з тим, що накоїв.

Геннадій Гільборг завідувач відділення політравми лікарні швидкої та невідкладної допомоги

Был доставлен один из водитилей трамваев, 28 летний молодой человек. Значит, он обследован, состояние удовлетворительное произведены необходимые рентгеновские снимки и с диагнозом ушибы мягких тканей был отпушен домой.

Хто ж все ж таки винен у зіткненні трамваїв з"ясують правоохоронці. Наразі вони встановлюють всі обставини пригоди.