Традиційно перенесли. Судове слухання по справі ЄЕСУ розглядатимуть 7 червня

21.05.2013 17:06   -
Автор:

Черговий ранок під Апеляційним судом. Тут вже в шістнадцятий раз намагаються заслухати справу Тимошенко і єдиних енергетичних систем України. І з кожним разом у таборі прихильників екс-прем'єрки людей все менше. Сьогодні – лічені одиниці.

Позиція їх залишається така ж сама "вона – не винна". У таборі її противників протилежна.

Євгенія Руденко пенсіонерка  

-С людей повынимали большие суммы денег и никакой защиты и никакой управы. Мы всё время сидели в темноте. Когда угодно в течении суток могли отключить электроэнергию и газ. Ничего не добъёшся и всё равно мы платили. А Юлия Владимировна тогда как раз находилась у руля единых энергетических систем.

Ольга Чаговець пенсіонерка

-Она сейчас всяческим образом будет сейчас уходить от ответственности. Не отвечать ни за что. Потому что ей как человеку наверное стыдно и страшно. Поэтому просижу там "мышкой-норушкой" и ничего никому не скажу и не прийду никуда и буду коротать время. А вдруг снизайдёт и меня освободят.

Але сьогодні їй не зійшло. Захищати ж як зазвичай Тимошенко приїхали її захисники Власенко, Плахотнюк та Євгенія Тимошенко. Остання була небагатослівна. Лише влаштувавши фотосесію з білосердешними і пішла.

До реальних дій сьогодні не дійшли і на розгляді справи. Бо Тимошенко не з"явилася. Але вимоги свої надіслала.

Марина Капінос держобвинувач

-Вимагає від районного суду закрити справу не розлядаючи справу по суті, не оприлюднюючи докази по справі. Складається таке враження, що сторона захисту боїться оприлюднення доказів по справі, які змогли би підмочити репутацію підсудної.

Ігор Бескровний кореспондент

-Судові слухання по справі ЕЄСУ у Першій столиці тривають не довго – максимум п"ятнадцять хвилин. Сьогодні не вийняток. Наступний раз коли екс-прем"єрку Юлію Тимошенко запрошуватимуть до суду буде 7 червня 15.00. Та чи з"явиться вона поки питання відкрите.

Ігор Бескровний